Twilight

Idag köpte jag en bok som handlar om hur dom gjorde film av Twilight. Den var jätte intressant och fina bilder :D


 

Men det häftigaste var att innan jag läst den där boken jag köpte så köpte jag ett armband men helgon på. När jag sedan slog upp boken fick jag en chock när jag såg att regissören + Kirsten (Bella) hade haft sådana armaband på sig under hela inspelningen. Kirstens armaband är alltså med i filmen. Och eftersom jag är ett Twilight fan gjorde det ju armbandet ännu coolare.Kolla!


Hmpf

Det finns människor som jag faktiskt int förstår mig på alls. Till exempel de idioter som förföljer/hotar/slår mina vänner....

Klänning, väska

Åh den som endå hade pengar.

Jag har gått och kärat ner mig i en klänning och en väska från Gina. OCH BARA FÖR ATT JAG GILLAR DEN OCH GILLAR GINA SÅ ÄR JAG INGEN BRUNKRÄMSFJORTIS OKEJ? JAG ÄR FAKTISKT FEMTON FTW!


Titta bara, fiiint men jag skulle antagligen se ut som en inpackad julskinka i den...hehe

En perfekt liten väska att ha små prytlar och piraljer i.


Tandem

Och så var det tandemcykel, hur gick det med den då? Jo det gick kanon! Den var finare än jag mindes den. Jag putsade den och vi bytte däck.


Jag in progress


Färdig vara! Den är überfin, jag är kär.

Kusiner

Ett besök hos kusinerna eftersom deras mamma fyllde år. Vi åt god kaka, gick ut med vovven och kollade i fotoalbum (typisk släktgrej)


På väg i bilen. Nej jag ser ju iiiinte divig ut nejdå.


Ellinor och jag


Ellinor och Rebecka


Vårbilder

Lite vårbilder:


Lägg märke till fjärilen
Att befinna sig i en håla

Jag är i och besköker min mormor. Hon bor i  världens minsta lilla samhälle där 70% av människorna är pensionärer, resten barnfamiljer. Snacka om att mina stora solglasögon sticker ut. Jag besökte mina kära kusiner som tjatade om att jag var en sådan stadsbo. Vilket jag kanske omedvetet är. Jag skulle ha träffat min kusin Tova också men hon dissade mig för sin pojkvän hehe. HUR KAN MAN DISSA MIG SOM ÄR SÅ ROLIG OCH UNDERBAR FÖR EN POJKVÄN???? ;p 
Men nog om det. Nu ska jag fortsätta prata om den lilla staden(?) mormor bor i. Jag kallar den V för min mamma blir så lack om jag ger ut mitt fullständiga namn, adress o.s.v. 
V är en sådan liten (stad?) och ingen vet vart det ligger. - Vart ska du? - Till V. - Vart ligger det? - Typ vid Hultsfred (då tänker alla, åh Hultsfredsfestivalen jag vet vad det är!) Men att V ligger vid Hultsfred stämmer inte. Jovisst om man åker ett par mil. Men det är lättast att säga så och jag slipper komma med några vidare vägbeskrivningar.
I V är ett besök hos Ica dagens stora händelse.
Vhar ett par bra faktorer: Min mormor! som alltid har glass i frysen, bjuder på världens godaste fika och lagar världens godaste mat. Och berättar fina sagor.
Järnboden - som sagt där finns ALLT
Cafe änglen - myspys ftw
Museét - fiiint
Bibliotekets bokförsäljning - vi köper kassavis
Kiosken - love the kiosk
Alla gamla herrar och tanter som ler gulligt mot en.

Men trots att jag är en stadsbo så finns V i mitt hjärta endå!

  

MSN

Msn konversationer är alltid lika givande!

Hejhej


Dessa två bor i fönstret. Jag funderar på vad de heter,för de vill inte säga. Vad tror ni?

Jag är konstig 
Jag läser Sandor/Ida för vi måste läsa den till skolan.

Vet ni, jag samlar på bra/fina/skojiga ord! Vet ni vilket som är mitt favorit ord just nu? 
TVÅLFAGER 

Hejhopp


Hejhopp. Idag gjorde jag såna där fina hippie-flätor-åt-sidan.

Nu tittar jag på den underbara filmen Benny&Joon. En av Johnny Depps mindre kända filmer, han är så söt att man vill gå på kalas hos honom och ge honom en till hatt i present.
Sedan säga hejdå och pussa honom på näsan.

Himla söt kärleksfilm iallafall. se den!

Tillägg

Hehe det känns som att min blogg har blivit lite fulare sedan jag la upp den där bilden på mig själv. Fråga inte varför, jag passar bara inte in.

Jag

Jag kom på en sak!
Ni vet inte hur jag ser ut. Hur ska ni kunna hälsa på mig på stan när ni inte vet hur jag ser ut?
Så jag bjuder på en bild, pose bild där jag inte har smink.
Jag ser inte snygg ut precis men det skiter vi väl i? det är ju jag.Stil och löshår

Idag har jag varit på stan och köpt löshår samt satt i löshår. Mitt hår  blev inte längre det blev tjockare men det gjorde inte så mycket. Jag blåste såpbubblor på folk för att göra dem glada men det verkade inte funka.
Föresten kan inte någon av er som läser min blogg typ kommentera? Bara en liten kommentar? Enligt statistiken är det nämligen typ fyra som läser varje dag men det känns som att min blogg inte har något liv alls. Min blogg är livlös. Jag vill bara ha ett litet livstecken från någon som faktiskt läser. Tack på förhand!


Stil på stan:

Två av tjejorna i min klass- Louise och Linnéa :) DENIM mode


Min goda vän Linnea mitt uppe i ett skratt, inte ngn jättebra bild men endå. Jag gillar hennes gula jeans

Musik som jag blir sentimental av

Jag sitter här och lyssnar på en gammal låt jag nästan hade glömt bort.
Den är så underbar. Det är intromusiken till en gammal film som heter resan till melonia.
Den är gjord  av en underbar kompositör som heter Björn Isfält. Han har gjort musiken till Ronja Rövardotter och bröderna lejonhjärta, två filmer vars musik är magisk. 

Det är en fin låt som får mig att tänka på fantasivärldar där solen ler.

Lyssna själv!


Min braiga dagEpic day I have to say.


Dagens människor: Magda, Elin, Tomas, Apelsin

Dagen stora händelser: GREJEN, andra problem, Freja hade klippt sig.

Dagens stora lättnad: Pratade med mina vänner vilket gör att allt känns MYCKET MYCKET MYCKET bättre!

Dagens idioter: Raggarna, fjortisen i tegnergallerian

Dagens mat: Choklad, Ben&jerrys

Dagens ord: Penentrera (haha fråga inte)

Dagens dricka: Cola och mera cola
Dagens låt: Bröderna lejonhjärta soundtracklåten
Dagens plats: balkongen på sjunde våningen

Dagens skratt: Många! Dagens gråt var nog ett par stycken lite halvtaskiga

Dagens köp: Hjärtformade glasögon med prickar.

ALLT KÄNNS MYCKET MER OKEJ!


Tandemcykel

Vet ni vad som finns i vedboden i min sommarstuga? Jo där finns det en gammal trasig blå tandemcykel. Den ska jag ta hem. Jag ska laga den och så ska den bo hos mig hela sommaren. Vi kommer ha jätte kul ihop jag och min tandemcykel + kompis som kan cykla med såklart. Vi ska cykla runt hela världen och ha picknick och upptäcka nya smultronställen.
Det blir fint.

Vi  cyklar runt i världen.
Vi spelar på gator och torg.
Vi spelar på allt som låter, ja tillochmed på vår hoj.
Vi spelar för små hästar som bjuder oss på toy.
Vi spelar för gubbar, spelar för gummor, spelar för alla som vill ha skoj!


Något sånt här hade jag tänkt mig! Bilder från flickr, klicka på dem för att komma till användaren.


Riktigt såhär fin är inte min cykel men den är ändå fin.Känn doften av brittsommars parfymÄven i sjön finns himlenMaskrosor behöver inte var ogräsLila picknick
Solen har värme åt alla!

Prao

Jag ska få praoa på en tidning. Hos en famlijevän som jag känt hela livet och som sett mig växa upp. Men jag är för bövelen nervös till tusen och livrädd iallafall. Jag måste bestämma ett projekt som jag ska ägna mig åt att skriva under veckan. Kan jag ens skriva? Tänk om jag failar totalt! Tänk om jag misslyckas och gör henne besviken?. NERVÖS NERVÖS NERVÖS. Jag är så pinsam att jag inte ens har vågat mejla henne ännu.
Gud vad jag är barsnlig.


Att vara jag när det är jobbigt
Ibland får jag för mig att jag att jag är manodepressiv.
Jag får ständigt nya idéer, då blir jag jätte lycklig över hur bra det kommer bli och vad häftigt allt är. Det kan handla om skrivandet, resor, stil etc. 
Men är jag för lat för att göra något åt det eller så är det något anna dom kommer i vägen. När jag har varit lycklig över min idé ett tag så inser jag att jag inte har ork, tid eller lust att genomföra den. Då blir jag nedstämd i några dagar.

Ibland kan jag se mig själv i spegeln och tänka att jag är nöjd. Ibland tycker jag tillochmed att jag är söt. Och några minuter varje månad (ibland en hel eftermiddag) är jag även nöjd med min kropp. Men det är sällan. Mycket sällan. För det mesta står jag och tittar på mig själv i profil i spegeln och suckar över min vingliga ben, tjocka låt och putande mage. Ibland går det så långt att jag säger elaka saker till mig själv. Men det går upp och ner, vissa perioder tänker jag inte på det lika mycket, vissa gör jag det.
När detta kombineras med att det är för mycket i skolan, någon på tv har sagt att man måste vara så pass smal att revbenen sticker ut, när trevligheter är besparade mot de tjerna som ser bättre ut, mina kompisar är hispiga. Då kan det gå så långt att jag bara vill gråta. Jag vill bara gräva ner mig under täcket och gråta. Lyckligtvis händer detta inte ofta, bara några veckor varje år och ofta är det ingen som märker något. Jag själv är så pass kritisk att jag anklagar mig själv för att vara en typisk tonåring, att alla tonåringar har det så här.

När man gråter under täcket kan man inte andas.

Men på senare tid har jag drabbats av något som är värre. Jag vet inte vem jag är. Vem jag borde vara. Vem jag vill vara. Det är förfärligt, ibland har jag varit så förvirrad att desperat slängt mig på golvet och bett till gud att jag ska hitta mig själv snarast.
Men nu har det blivit bättre, tack gode gud! Mycket är tack vare min mamma. Min älskade mamma som alltid finns där och suddar alla problem bara genom att lyssna. Skäller för att jag inte fattar att jag inte är totalt kknäpp. Kramar när jag inte orkar göra annat än gråta. Men framförallt är hon så jävla ärlig, så jävla ärlig och omtänksam är hon min mamma. Hon säger alltid precis som det är och nedrans klok är hon också. Hon vet precis vad jag behöver höra. Att jag är NORMAL, jag är bra som jag är, jag är inte sjuk i huvudet. Tack <3


RSS 2.0