FredagFredag var awesome, svettig och epic. Vi var hur mycket folk som helst inpackade i ett jävligt varmt rum med en massa skitbra band som underhållning. Jag var läskigt osminkad och ostylad i övrigt men det gjorde inget. Vi stod längst fram och skrek och hoppade och sket fullständigt i att vi blev knuffade hela tiden och vi ibland var de enda där framme.

Tack alla <3


Ang. Melodifestivalen

Jag blev lite konfunderad igår. Hur kom det sig att Svenskarna lyckades rösta fram den värsta låten i melodifestivalen? Jag gav den en ärlig chans, men ärligt talat den där opera-techno-europadisco låten var inte bra. Dssutom skulle jag se på MiaOchKlara idag och då sa tv gubben en vanlig presentation som de gör innan ett program på svt börjar. sedan avrundade han med att säga "och allt detta får vi se nästa vecka eftersom vi har ett program med (vad-hon-nu-heter)" sedan började ett program om vinnarlåten från melodifestivalen. Snacka om att jag inte blev särsklit lycklig.
Detta året var den sämsta melodifestivalen någonsin tyvärr. Jag har gett upp hoppet.


Bilder

Heej!
Min hals är sjuk så jag är hemma från skolan, tänkte passa på att ladda upp lite bilder jag har tagit och redigerat (bilderna är polaroid format)Himlen är turkos som medelhavet
Maja femton årSnacka om fields of gold

Måne månne?


Bienvenue!

Höj volymen! är en blogg som startades av Maja år 2009. Hon hade bloggat förut men aldrig känt att hon fick ut något av det. "Höj volymen" var en blogg som hon startade just för att få ut sig tankar som låg och tryckte i huvudet. Själv älskade hon att läsa bloggar. Modebloggar framför allt. Men själv kände hon sig inte manad att skriva en modeblogg då hon aldrig haft tid eller lust att se perfekt ut varje dag och hon hade varken pengar eller inspiration till att konstant förnya sin garderob. Nej hon skulle börja blogga om det som intresserade henne mest: foto, musik och filmer. Dessutom skriva sina tankar och åsikter. Nu är hennes blogg känd i hela sverige och varje dag upptäcker flera tusen besökare den.


Japp, om några år kanske det står såhär i någon tidning. Nejdå det tror jag inte själv...Nästan 

Translation: Höj volymen! is a blog that was started by Maja at 2009.

RSS 2.0