Skylt

Sånt här är ju bara sånt som förgyller dagen när man får syn på det!


Vaken för tidigt?

Hej.
Klockan är 10.05. Det känns som att jag är den enda som är vaken i världen,.Det är bara en person inloggad på msn! creepy.

Fynd2


Jag köpte en mycket fin väska idag! Love it. Men bilden är crap.


Och en underbar, FULLKOMLIGT UNDERBAR 70-tals soffa som jag köpte Vintage. Tack vare den möblerade jag om hela mitt rum :)

Fashion

Min kompisar är Fashion!


                           Tuva    &   Freja

Loppisfynd

testing.testing.1.2.3

Jag ville bara showa mina fynd från när jag var på loppisturné med Tuva i söndags.

det var allt, nu börjar vi.


En gardin med rosor och fina spetsar. Detta är ett av banden man knyter runt gardinerna. Men ni får väl föreställa er hur hela gardinerna ser ut.


Un burk de salt (alltså man lägger salt i den och det är hål i locket så att man kan salta)
 Ett litet blått hus med fem gula fönster, två röda skorstenar, äppelträd och en katt - Jag skulle inte ha något emot att bo där. 


En väska. Fick den för 10 kr. Mamma fick hjälpa mig med att sy om den lite. Men den blev ju fin. Jag gillar marint..alltså blått och vita ränder.


Och en kartong! vad kan det vara in den?


En svart cylinderhatt! fiiin. Jag fick betala en ond blick och 175 kr för den. Men hey, alla måste ju ha en cylinderhatt.

Slut.


NÄR DU BLUNDAR TITTAR JAGHejsanhopp sockertopp!

Den här boken jag har lånat; När du blundar tittar jag. Den verkar skojig och fin. Lagom poetisk osv. Lyssna bara på beskrivningen;


En dag uppstår ett märkligt hål, din kärlek Sally åker till Berlin och gör jordglober av gamla McDonald's-förpackningar; pappa har stuckit men kommer på nätterna och stoppar ner pengar genom brevinkastet, mamma sitter och tjuvröker på psyket.
Farfar ger dig en voodoodocka och din vän Valentin har en gul träningsväska full av vin, och du skulle byta ut alla underkäkens tänder mot en kram.
Du kommer att glömma bort hur hennes mun smakade, hur du en gång svävade fram över den dallrande asfalten och väntade på att det skulle bli som vanligt igen.

Hoppas den är bra, skriver igen när jag har läst färdigt. Tänk om det är en snuskbok, usch.


Daily statement

Hejhej, Idag har jag hunnit sucka över bibliotekets brister. Kommit över det när jag hittade en bok som verkade helmysig. Blivit arg på en vän. Blivit lycklig över att det visade sig att jag inte behövde vara arg. Gapskrattat åt hur patetiska idioter är. Mamma har fixat min väska :) och så har jag försökt plugga de ca 20 sidor vi har i prov tills på Onsdag i HK. Jag har läst sidorna lite halvbra. Jaja.

Me likes

Körsbär, blåbär och rosetter.

Blä

Just nu känner jag mig lite som ""hej maja/tjockis, du är värdelös, fattar inte varför du ens försöker"

och lite ensam...

KlockaIbland önskar jag att jag var en borttappad klocka

Som du kunde hitta, damma av och lägga i fickan

Bröstfickan närmast hjärtat

Där kunde jag ligga och ticka i takt med ditt hjärta


Klicka på bilden för att komma till fotografen!


Ångest

Åhnej ångesten smyger sig över mig. SLUTA SLUTA SLUTA!

Update!

Update! Jag har köpt Twilight dvdn och fick med en poster alldeles gratis! :)Jag måste försöka bestämma mig för om jag vill ha en grön eller röd ros till konfan.

Imorgon har jag Spanska prov, bläääääääää!

Jag vill att det ska bli solsken ute igen!

Dessutom har jag en hel lista med filmer jag måste se. 

Dessutom har det hänt andra saker men det får bli en annan gång. Nu måste jag gömma mig för Spanska grammatiken hotar med att äta upp mig.

Lyssna på den här låten!

RSS 2.0